FUTUR zoekt commissieleden voor de commissie Events!

FUTUR, hét Jonge Ambtenaren Netwerk van Nederland, zoekt commissieleden voor de commissie Events! Ben jij een jonge ambtenaar met passie voor het organiseren van evenementen? Vind je het leuk om je netwerk te vergroten en met verschillende jonge ambtenaren samen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Commissie Events
Als commissielid Events ben je, samen met de andere commissieleden Events, verantwoordelijk voor één of meerdere evenementen van FUTUR. Een van de grootste events van FUTUR is de verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar, die jij met de commissie organiseert. Daarnaast organiseert de commissie netwerkevenementen en ontmoetingen met politici en topambtenaren voor jonge ambtenaren.

Als commissielid bij FUTUR krijg je de ruimte om te doen waar jij goed in bent, en om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Wie zoeken we?

  • Je bent als ambtenaar werkzaam voor Rijksoverheid, een provincie, gemeente, waterschap of uitvoeringsorganisatie.
  • Je hebt talent voor organiseren, netwerken en communiceren, én wil deze talenten verder ontwikkelen.
  • Je wil graag samenwerken, hebt verfrissende ideeën en je bent een doener.
  • Je bent niet ouder dan 35 jaar.
  • Je bent gemiddeld 4 - 6 uur per week beschikbaar voor minimaal één jaar.

Naast de waardering voor en de voldoening van het organiseren van een fantastisch event, worden je onkosten vergoedt en zorgen wij voor op zijn tijd een hapje en drankje met het team!

Meer weten? Onze huidige bestuursleden beantwoorden graag je vragen via: info@futur.nl. Kijk ook op onze LinkedInpagina, Facebookpagina en Instagram

Deelnemen?

Enthousiast geworden? Solliciteer dan door een korte motivatie (maximaal 500 woorden) en je cv te mailen naar info@futur.nl

Enthousiast om je in te zetten voor FUTUR, maar in een andere rol? Kijk dan eens bij de vacature voor bestuursleden. Of stuur vrijblijvend een berichtje naar ons met je interesse!

Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!