De allergrootste Pubquiz voor jonge ambtenaren

21 januari is het zover! De allergrootste Pubquiz voor jonge ambtenaren start om 17.15 uur via FUTUR.NL! De quiz wordt gepresenteerd door Kenneth & Andor. De een is de koning van de discotheek en de ander professioneel moppentapper in spe, en samen vormen zij het legendarische entertainment duo ‘Kenneth en Andor’. Met hun kwalitatief hoogstaande flauwekul laten ze vrijwel iedereen huilen van het lachen. Deze januari zijn jullie aan de beurt!

Wij zijn hard bezig met de voorbereidingen en het belooft wat moois te worden. Voordat het allemaal zover is willen we van jullie weten of jullie meedoen als team of als individu?

Als Team is het van belang om een teamcaptain aan te wijzen. De teamcaptain doet de inschrijving voor het hele team en de correspondentie met FUTUR. Geef even aan uit hoeveel mensen jouw team bestaat en wat jullie teamnaam is. Er mogen maximaal 6 mensen in een team.

Heb je geen team? Niet getreurd! Je wordt dan op de dag van de quiz in een team met andere individuen ingedeeld. Super gezellig!

Schrijf je in via dit inschrijfformulier uiterlijk 15 januari 2021

Verdere instructies over de pubquiz en het meedoen via ZOOM volgen in de week van de quiz! Maar voor nu, trommel al je collega’s op en schrijf je snel in voor de nu al legendarische en allergrootste Pubquiz voor jonge ambtenaren!Gepubliceerd op 15 november 2020

Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!